• ✓ Veilig betalen met iDeal
  • ✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Meer dan 10.000 producten online! Vind hier snel uw product.

KLANTENSERVICE

Bel: 0597 416256

Mijn winkelwagen

0

Waarom Lichtenelectra.nl

Voordelen

Lichtenelectra.nl is de nieuwe webshop van Lichtcentrum Koos de Ruiter, gevestigd in Winschoten en is leverancier van verschillende soorten verlichting, waaronder design, sfeer en voor projecten. In 1977 heeft Lichtcentrum Koos de Ruiter zijn deuren geopend en wilt u als klant met deze webshop een extra gemak aanbieden. 

Het totaalconcept

Bij Koos de Ruiter kunt u terecht voor het totaalconcept. Zo biedt Lichtcentrum Koos de Ruiter een lichtplan aan en kunt u producten op maat laten maken, zoals lampenkappen. Het totaalconcept maakt dit lichtcentrum sterk. U kent het veelvoorkomende probleem namelijk vast wel: u weet niet welke verlichting goed staat bij uw kamer. Koos de Ruiter helpt u dit probleem op te lossen met het uitzoeken van geschikte verlichting. U kunt bij de winkel langskomen met een plattegrond of wij komen bij u en maken op basis daarvan een lichtplan. Wanneer het plan vaststaat, is het mogelijk om de verlichting in uw ruimte te laten plaatsen door de technische dienst. 

Showroom

Naast verlichting kun je bij Koos de Ruiter ook terecht voor kleinmeubelen, dimmers, fittingen, snoeren en meer. Al onze producten kunt u bekijken in onze showroom van meer dan 1000M². Hier kunt u in alle rust onze designverlichting, sfeerverlichting, buitenverlichting en projectverlichting bekijken. In de showroom vindt u moderne verlichting tot klassieke lampen en leuke woonaccessoires.

De webwinkel

In 2017 zijn we deze webwinkel begonnen, om het voor u gemakkelijker te maken om bij ons producten te bestellen. Wij werken hierbij met een logistieke partner en willen daarmee u zo snel mogelijk van dienst zijn. Dit betekent dat wanneer u voor 16:00 uur bestelt, het product de volgende dag bij u thuis op de mat zal liggen. U kunt het product ook gratis in de winkel ophalen. 

Wij heten u graag welkom in op onze webshop lichtenelectra.nl of in onze winkel/showroom. Een kopje koffie staat klaar om alle verlichting en overige producten eens rustig te bekijken!